Sanacija 16 čeličnih mostova na pruzi Vrbnica - Bar

Bez autora
Sep 22 2011

Investicioni plan za finansiranje iz kredita Investicione Banke (EIB) u iznosu od sedam miliona eura predviđa finansiranje i realizaciju projekta – Izrada Glavnog projekta, sanacija i antikorozivna zaštita za 16 čeličnih mostova na pruzi Vrbnica – Bar. Prva faza projekta koja podrazumijeva izradu projektne dokumentacije vrijedna je 1,5 miliona eura, dok će druga faza projekta, kojom je predviđeno izvođenje radova, prema procjenama koštati između 5,7 i 7,5 miliona eura. Glavni tender će biti sproveden kroz tri tendera uz ispunjavanje uslova EIB, u skladu sa propisima EU. Investicije koje su realizovane u protekle tri godine, osim dovođenja željezničke infrastrukture na viši nivo bezbjednosti, imaju i značajnije multiplikativne efekte ne brži i sveobuhvatniji razvoj Crne Gore.

Sanacija 16 čeličnih mostova na pruzi Vrbnica - BarInvesticioni plan za finansiranje iz kredita Investicione Banke (EIB) u iznosu od sedam miliona eura predviđa finansiranje i realizaciju projekta – Izrada Glavnog projekta, sanacija i antikorozivna zaštita za 16 čeličnih mostova na pruzi Vrbnica – Bar - navodi se u saopštenju Željezničke infrastrukture Crne Gore.

Prva faza projekta koja podrazumijeva izradu projektne dokumentacije vrijedna je 1,5 miliona eura, dok će druga faza projekta, kojom je predviđeno izvođenje radova, prema procjenama koštati između 5,7 i 7,5 miliona eura.

Glavni tender će biti sproveden kroz tri tendera uz ispunjavanje uslova EIB, u skladu sa propisima EU.

- Investicije koje su realizovane u protekle tri godine, osim dovođenja željezničke infrastrukture na viši nivo bezbjednosti, imaju i značajnije multiplikativne efekte ne brži i sveobuhvatniji razvoj Crne Gore – navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik